Over ons

BetaIT: Duidelijk, met passie en kennis van zaken

Wij zijn BetaIT: een modern IT-recruitment agency met grote plannen. Onze IT-recruiters zijn al een tijdje actief op het gebied van werving en selectie.

Ons brede netwerk aan IT-experts en interessante werkplekken hebben geleid tot vele succesvolle plaatsingen over verschillende vakgebieden.

Waar zetten wij ons elke dag voor in? Dat de juiste IT’ers worden gevonden én aangenomen bij het juiste bedrijf. Hoe doen we dit? Door ons te focussen op deze speerpunten: communicatie, kennis, en passie voor het vak. Zo bereikt BetaIT het beste blijvende succes voor zowel kandidaten als opdrachtgevers: een tevreden werknemer én werkgever. Meer weten over ons IT-recruitment agency? Lees dan nog even verder. 

De missie & visie van BetaIT

Het doel van BetaIT is om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. De IT-sector is sterk aan verandering onderhevig; wij hebben ons tot doel gesteld met die veranderingen mee te bewegen en zo bedrijven altijd te laten matchen met het juiste IT-personeel.

Tegenwoordig wordt veel recruitment intern door HR uitgevoerd. Het kan echter nog wel eens gebeuren dat er specifieke kennis of een specifiek netwerk nodig is om het juiste personeel te vinden. Op dat moment schiet BetaIT recruitment graag te hulp; wij worden het (externe) verlengstuk van HR en helpen opdrachtgevers en kandidaten zo snel en efficiënt mogelijk in hun zoektocht. Met als resultaat tevreden werkgevers én werknemers.

BetaIT geeft niet snel op, onze IT-recruiters streven altijd naar een succesvolle plaatsing voor het bedrijf en de kandidaat, hoe lang we er ook voor bezig moeten zijn. Om dit succes te bereiken, beginnen we altijd met deze stap: het opstellen van een duidelijk profiel van werkzoeker of werkgever, zodat we precies kunnen inspelen op ieders persoonlijke wensen.

– Jim Collins
"Great vision without great people is irrelevant.”

Ons team

Het team van BetaIT bestaat uit ervaren recruiters die elk gespecialiceerd zijn op een van onze 12 vakgebieden. 

Een van de redenen waarom wij zo goed zijn in wat wij doen is de kennis van de IT-sector. Als wij niet weten wat er speelt op het gebied van vraag en aanbod, weten we ook niet wat de beste match is. Gelukkig houden de recruiters van BetaIT zich graag bezig met alles op het gebied van IT: de nieuwste technieken, bedrijven, diensten of producten.

Verder volgen wij natuurlijk ook de ontwikkelingen in onze eigen sector op de voet. Online recruitment wordt steeds belangrijker voor het werven van IT-personeel. LinkedIn en andere wervingsplatformen zijn niet meer weg te denken uit de recruitment wereld en het team maakt hier daarom ook veelvuldig en effectief gebruik van.